Årets talere

Dette års hovedtalere er:

David Stroud er grundlægger og seniorpræst i Christ Church London og leder gudstjenesten i Central London. Han elsker at hjælpe mennesker med at vokse i troen, så de bliver mennesker, der gør en forskel i deres lokalsamfund. David har ledt kirker i over 25 år og har trænet andre til at starte kirker i mange dele af verden.

Han startede ”The Everything Conference”, en årlig konference, som udruster kristne til at arbejde for kulturel fornyelse i deres samfund.

David er uddannet teolog fra Durham University og har læst på IMD Business School. Han og hans hustru, Philippa, har 3 børn og bor i London, den by de elsker allermest i hele verden.

Lars Due Christensens rolle i Christ Church London er bl.a. at yde støtte til lederne af de forskellige tjenester, lede det pastorale support team, starte vort eget Tolv Trins-kursus og planlægge nye gudstjenester i hele byen.

Lars er dansker, men flyttede til London i sommeren 2015, og blev en del af staben i Christ Church London et år senere. Han har været involveret i kirkeledelse i mange år, har en kandidat i filosofi fra Københavns Universitet og har skrevet flere bøger. Han bor i Wimbledon sammen med sin hustru, Mette, som er forsker på King’s College London. De har 3 børn og et barnebarn.

Christ Church London’s vision er:

Christ Church London ønsker at spille en betydelig rolle mht. Londons kulturelle, sociale og åndelige fornyelse. Vi længes efter at bygge et hjem i hovedstaden, så mennesker fra alle samfundslag kan se og lære Jesus at kende. Vi er optaget af at forvandle vore lokalsamfund og bygge dybe relationer i hjertet af hovedstaden. Christ Church London eksisterer for at hjælpe mennesker med at vokse i troen, opleve Guds Ånd og arbejde på byens trivsel.

Øvrige taler er Dan S. Jacobi, præst i Aalborg Citykirke og formand for Mosaik.