Hands On Netværk

Hands On var i 2018 et helt nyt tiltag på lederkonferencen, som deltagerne gav meget positiv respons på; vi bestræber os derfor på at gentage succesen i 2019.

Hans On giver dig en unik chance for at netværke med andre, der står i samme tjeneste, deler samme hjerte eller samme nysgerrighed. Du behøver ikke være aktiv i tjeneste for at kunne være med i et netværk, men er du aktiv, er det oplagt at vælge dét område.

Hands On består af et oplæg med fokus på ”best pratice” i vores felt. Oplægsholderen sørger for at der bliver rig mulighed for samtale og for at udveksle både hjerte og erfaringer. Du vælger dig ind på et af Hands On-netværkene under konferencen.

Gerade wenn es um wirkliches Geld geht, ist es wichtig, eine virtuelle Spielothek genau unter die Lupe zu nehmen. Dazu haben wir ein aufwendiges Verfahren entwickelt und präsentieren Ihnen ausgiebige Testberichte von Internet Spielbanken. Ermitteln Sie das zu Ihnen passende Echtgeld Casino online mit unserer Top Liste. Wir achten darauf, dass folgende wichtigen Punkte erfüllt werden.

MERE INFORMATION OM HANDS ON-NETVÆRKENE FØLGER!